Alle tijd om het aankomend kweekseizoen perfect voor te bereiden

Dag bezoeker en vogelliefhebber,

Bij de meeste van ons is het nu een rustige periode voor de vogels, we hebben nu alle tijd om ons voor te bereiden voor het aankomend kweekseizoen, zelf heb ik enkele nieuwe nest voorzieningen gemaakt voor de putters, hopelijk aanvaarden ze het en mag ik hopen op een succesvol kweekseizoen, alleen nog wat kunstgroen camouflage aanbrengen en het is klaar.

Dit jaar ga ik het kweekschema van Peter Coutteel volgen, dierenarts TRIGENIO, Dorsel 38, 2560 Nijlen, tel: 03/380.00.30 ik ken enkele vogelkwekers die het programma al enkele jaren succesvol opvolgen.

Hieronder het kweekschema in een worddocument.

1a NL 2016 ALGEMEEN KWEEKSCHEMA

Bekijk ook eens de site van Guy: kweekkooi.be

Bekijk ook eens de blog van mijn vriend Marcel: http://verschuerenmarcel01.skyrock.com/