Stoppen met de kleurkanarie

Dag bezoeker en vogelliefhebber,

Met enig spijt ben ik gestopt met het houden en kweken van de kleurkanaries, de mozaieken, de zwart rood reeks en de zwart opaal rood.

Ik wil hierbij een goede vriend Marcel Verschueren bedanken, om mij te helpen met raad en daad,  mij eerder ook te voorzien van perfecte kweekkoppels uit zijn perfecte bloedlijnen, Marcel heeft prachtige mozaieken, diegene die er naar op zoek zijn!!! dan ben je bij Marcel op het juiste adres.

Ik ga volgende kweekseizoen met meer koppels putters proberen te kweken, ben er mij van bewust dat dit niet altijd even vlotjes zal gaan,  mijn persoonlijke voorkeur voor de putter gaat naar de zuivere wildkleur, ook enkele sijsjes en kruising sijs – fife kanarie, de fife kanaries ga ik blijven kweken de groene variatie, ook om deze te gebruiken als pleegouder voor de putters. Het kweken met de Noorse goudvink is nog niet echt succesvol geweest, daarom ga ik ook voor deze toch wel mooie vogelsoort een pauze inlassen.

3 6 04

Bekijk ook eens de site van Guy: http://www.kweekkooi.be

Bekijk ook eens de blog van mijn vriend Marcel: http://verschuerenmarcel01.skyrock.com/